'Geen '7 stappen naar een gelukkig leven', maar begeleiding op maat'


De mensen die ik begeleid, moeten klaar zijn om dappere stappen te gaan nemen. De buitenwereld de schuld geven van deze (jouw) situatie heeft je niets gebracht, dus wordt het tijd om naar jezelf te gaan kijken. 

Wat kan je anders gaan doen, zodat je het leven kunt gaan leiden wat bij jou past?

Uiteindelijk ben jij de centrale persoon in jouw leven, dus de enige die hier iets aan kan veranderen ben je zelf.

We gaan tijdens onze afspraak altijd naar buiten. Bos, zee, de natuur in. Het kan ook zomaar zijn dat we de dag aan zee doorbrengen met mijn camper. Buiten naar binnen.

 

Mijn begeleiding kenmerkt zich door een eigen invulling, op jou afgestemd. Dus geen '7 stappen naar een gelukkig leven', maar begeleiding op maat. 

'Samen' is voor mij heel erg belangrijk. Jij komt met een vraag en samen gaan we ontdekken wat je nodig hebt. Ik ben voor heel even jouw gids. Je krijgt door de begeleiding inzichten, waardoor je de dappere stappen die nodig zijn gaat zien. Samen op zoek naar wat jou helpt om je leven. Op jouw eigen manier en jouw tempo. 

De begeleiding vindt plaats in Zeeland, weg van je eigen drukte. Mocht het een keer beter uitkomen, dan kan ik ook naar jou toe komen. We doen dit in overleg. 

Wat kan je van mij verwachten?

Inzicht maakt dat je dingen anders gaat doen. Het verandert de vorm. Als je dat tenminste echt wilt.

Mijn klanten zijn mensen die het écht anders willen en door die zure appel heen willen bijten. Ik wandel met je mee en houd je een spiegel voor, op mijn eigen luchtige manier. Ik help je dus die stap(pen) te zetten die je nu nog voor onmogelijk houdt. Durf jij je te laten verrassen?

 

Tijdens mijn begeleiding werk ik ook met tafelopstellingen. Zeg maar 'familie opstellingen' op tafel. Een tafelopstelling is een methode om een systeem op tafel neer te zetten door middel van fysieke materialen zoals poppetjes, blokjes, stenen of andere materialen. Je kunt deze ook apart bij mij boeken.

Kennismaken?

Voordat we samen in zee gaan, maak ik graag kennis met jou. En jij vast ook met mij. Ik bel je op en samen gaan we kijken wat je vraag is en hoe ik jou daarbij kan helpen. 

Dit gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten.