Ik deed het altijd alleen. Totdat dat niet meer ging. Ik kwam thuis te zitten, terwijl ik altijd aan het sprinten was. 

Ik wist meteen dat ik verder wilde, maar niet hoe. Ik heb toen de hulp ingeroepen van iemand die mij wilde begeleiden. Naar een leven waarin ik meer eigenaar werd van mijn eigen leven en mijn leven ging leiden, met e i.

Zonder die dappere stap om op zoek te gaan naar hulp en het durven aan te gaan, zou ik nu niet zijn waar en wie ik nu ben.

 

Wil je meer weten over mijn Begeleiding aan Zee? Klik hier


'Dat je het zelf wilt doen, betekent niet dat je het alleen moet doen'


Ik leef nu een heerlijk leven en woon in mijn camper, de meeste tijd in Zeeland. Daarnaast vertrek ik ook regelmatig naar het buitenland: reizen maakt mij rijk. 

Apetrots ben ik op mijn 2 dochters, die inmiddels op zichzelf wonen. Mede dankzij hun wijsheid ben ik als mens enorm gegroeid en zij ook dankzij mij. Een hele mooie uitwisseling.

Ik ben erg graag buiten: fietsen, bootcamp, de moestuin in, zwemmen in zee (ook in de winter!) en ik ben gek op suppen. Ook lees ik graag.

Mijn begeleiding vindt dan ook grotendeels buiten plaats. Het in de natuur zijn brengt al meteen zoveel ont-spanning met zich mee, wat zeer helpend is in het hele proces van verandering naar anders.

De kwaliteiten die anderen mij en mijn begeleiding toedichten zijn:

enthousiast, speels, ondernemend, eigenwijs, energiek, beetje gek ;o), positief, betrokken, praktisch, doener, dapper, vertrouwen, persoonlijk, puur.

Mijn werkervaring is zeer divers. Ik heb gewerkt in het onderwijs, bij de Rijksluchtvaartdienst en lange tijd bij de Farmaceutische industrie. Qua banen een enorm verschil, maar met één grote overeenkomst. Het werken met mensen. Dat is waar ik in mijn werk energie van kreeg en nu nog steeds.

Toch wilde ik het anders en 'dat anders' ben ik vanaf 2017 gaan doen in mijn eigen bedrijf.